Dones escriptores i vi Literatura insòlita

“La llibertat intel·lectual depèn de les circumstàncies materials. (…) Per això he insistit tant en la importància de disposar d’una cambra pròpia. (…) L’única cosa que compta és escriure allò que vols escriure.” La vida i obra d’Emily Dickinson, una obra quasi secreta fins al final de la seva vida, sembla haver estat regida per aquesta famosa frase de Virginia Woolf, tot i ser Woolf una escriptora posterior. Però tot i tenir frases tant inspiradores per a totes les dones, la vida de Virginia Woolf també va estar envoltada de fantasmes i és coneguda la seva relació amb la beguda.

Les vides d’Anne Sexton i Sylvia Plath també van ser turmentades, en una lluita constant contra els fantasmes. Ambdós guanyadores del Premi Pulitzer i ambdós marcades pel destí.

Es proposa un tast de vins mentre es comenten les vides i obres d’aquestes escriptores i poetes amb els fragments més destacats.

Aquesta activitat ja s’ha fet tres vegades: a la Biblioteca Central de Cornellà; a la Biblioteca Can Manyer de Vilassar de Dalt, en motiu del dia de la dona i dins del CICLE BIBLIOTEQUES AMB DO, i, com a activitat final abans de l’estiu, a la Biblioteca de Bellver de Cerdanya.


Ens adrecem a: Adults amb interès per la literatura i disposats a fer "txin-txin"

Durada: Al voltant d'1 hora

M'interessa