Contes i educació emocional Literatura insòlita

T’agraden els contes? Vols saber com pots desenvolupar les teves competències emocionals a través dels contes?

L’educació emocional és un procés educatiu, continu i permanent, que pretén potenciar el desenvolupament  de les competències emocionals, que són un element essencial del desenvolupament humà, amb l’objectiu de capacitar-lo per a la vida i amb la finalitat d’incrementar el benestar personal  i social.

De la mateixa manera, els contes, ja des de petits, ens preparen per a la vida i contribueixen al desenvolupament de l’aprenentatge humà. Esdevenen una bona eina per a l’educació emocional, ja que a través de la metàfora aconseguim orientar l’atenció i ampliar el focus de consciència que tenim sobre com gestionem les situacions quotidianes.

Identificant-nos amb els personatges, tenim l’oportunitat de projectar les nostres emocions i vivències, les nostres pors, inquietuds… Per la seva banda, la metàfora ens ofereix solucions que ens permeten avançar cap a la comprensió i cap a la integració de competències emocionals i socials.

A través d’una sèrie de 5 tallers independents on es realitzarà la lectura de diversos contes, s’introduirà el treball amb diferents aspectes de l’educació i la intel·ligència emocional.

  • Autoestima
  • Autonomia personal
  • Responsabilitat
  • Relacions interpersonals
  • Habilitats de vida i benestar

Ens adrecem a: Persones adultes amb inquietuds pel desenvolupament personal i amb interès en conèixer més sobre educació i intel·ligència emocional a través dels contes i les metàfores.

Verònica EtsTalent

Amb la col·laboració de: Verònica Losa, consultora en desenvolupament del talent i terapeuta Gestalt - PNL. Experta en Intel·ligència i Educació Emocional. Fundadora de +benestar i etsTalent.

Durada: Al voltant d'1 hora i 15 minuts.

M'interessa