Avís legal

La visita o accés a aquest lloc web implica l’acceptació de les condicions d’ús d’aquest que en cada moment es trobin vigents en aquesta direcció. En cas que no s’estigui d’acord amb els termes i condicions descrits a continuació, l’usuari ha d’abstenir-se d’utilitzar aquest lloc web i tots els seus serveis.

Marc Montserrat (MM d’ara en endavant), amb NIF 47908796A, correu electrònic de contacte info@calidoscopicultura.com.

MM com a persona responsable del lloc web www.calidoscopicultura.com, declara que compleix amb la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD).

Per exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos a la Llei poden remetre un correu electrònic a la següent adreça de correu electrònic info@calidoscopicultura.com, indicant Re.: Protecció de Dades.

MM no serà responsable de possibles danys o perjudicis que es poguessin derivar d’interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries telefòniques o desconnexions en el funcionament operatiu d’aquest sistema electrònic, motivades per causes alienes a MM.

Les imatges, marques, logotips, dissenys, codi font i continguts en el lloc web estan subjectes als drets de propietat intel·lectual i industrial del seu titular o tenen llicència d’ús, quedant terminantment prohibit l’ús indegut i la reproducció o distribució total o parcial d’aquests siguin quines siguin les seves finalitats, sense autorització expressa.

En cas de conflicte de qualsevol tipus, ambdues parts intentaran arribar a un acord pacífic. No sent possible, els Tribunals de Barcelona tindran la competència per conèixer el cas, i no és possible acudir a un altre lloc per exercir l’acció.

Els usuaris que no estiguin d’acord amb el contingut d’aquest Avís Legal, no han d’introduir cap dada a través d’aquest lloc web, ni accedir als seus continguts. Qualsevol altra acció serà considerada com a acceptació i consentiment. Així mateix, s’entendrà donat el consentiment de l’usuari al tractament de les seves dades de caràcter personal, en la manera que mitjançant aquest avís s’estableix, si s’envien a través de qualsevol formulari de recollida de dades.

POLÍTICA ANTI SPAM

MM es declara completament en contra de l’enviament de comunicacions comercials no sol·licitades i de qualsevol tipus de conducta o manifestació coneguda com spam, així mateix es declara compromesa amb la lluita contra aquest tipus de pràctiques abusives.

L’usuari pot posar-se en contacte amb nosaltres mitjançant el formulari de contacte o, pel correu electrònic proporcionat en les presents condicions legals, per comunicar o informar sobre qualsevol irregularitat pel que fa a correu brossa.

ALLOTJAMENT DE DADES

Les dades es troben als servidors de l’empresa WEBEMPRESA EUROPA SL. L’empresa té el seu domicili social a Pujol 17, entr.1 08022 Barcelona.

COPYRIGHT

Copyright © 2018. Tots els drets reservats.