Dones escriptores Literatura insòlita

“La llibertat intel·lectual depèn de les circumstàncies materials. (…) Per això he insistit tant en la importància de disposar d’una cambra pròpia. (…) L’única cosa que compta és escriure allò que vols escriure.” La vida i obra d’Emily Dickinson, una obra quasi secreta fins al final de la seva vida, sembla haver estat regida per aquesta famosa frase de Virginia Woolf, tot i ser Woolf una escriptora posterior. Però tot i tenir frases tant inspiradores per a totes les dones, la vida de Virginia Woolf també va estar envoltada de fantasmes i és coneguda la seva relació amb la beguda.

Les vides d’Anne Sexton i Sylvia Plath també van ser turmentades, en una lluita constant contra els fantasmes. Ambdós guanyadores del Premi Pulitzer i ambdós marcades pel destí.

Es comenten les vides i obres d’aquestes escriptores i poetes amb els fragments més destacats.

Es pot acompanyar d’un tast de vins.

Aquesta activitat ja s’ha fet diverses vegades dins del CICLE BIBLIOTEQUES AMB DO: a la Biblioteca Central de Cornellà; a la Biblioteca Can Manyer, de Vilassar de Dalt; a Biblioteques de Sabadell, a la Biblioteca Central de Reus, al Centre Cívic JM Trias de Barcelona; a la Biblioteca M. Serra i Moret, de Pineda de Mar; a la Biblioteca de Bellver de Cerdanya, a la Biblioteca d’Òdena i a la Biblioteca d’Anglès.


Ens adrecem a: Adults amb interès per la literatura

Durada: Al voltant d'1 hora

M'interessa