Llibres pop-up – Desplega un nou món Arts & Crafts

A partir de veure algunes possibilitats i exemples, ens plantejarem què volem aconseguir amb el nostre llibre. Volem reformular-lo i que prengui un altre sentit literari? Volem construir-hi una nova història en tres dimensions? Volem donar vida als personatges dels quals ens parla? I tot el que ens poguem imaginar.

A continuació ens posarem mans a l’obra profundament. Després de tenir una idea clara i començada, els participants modificaran físicament el llibre de la forma que han ideat. Es tracta de materializar tot allò que es vulgui, donant una nova vida a aquell llibre escollit.

El resultat final dependrà de les intencions i els interessos de cada participant. Les finalitats possibles, són diverses: reformular físicament un mateix llibre, alterant el seu ordre habitual; donar un nou significat a la història que s’hi explica, afegint-hi materials; donant vida en tres dimensions a la història del llibre; o, simplement, utilitzar el llibre com un suport on nosaltres poder explicar i desenvolupar aquella història que ens commou.


Ens adrecem a: Adults bibliòfils disposats a explotar la seva creativitat

Amb la col·laboració de: Eduardo Ruiz, graduat en Belles Arts, actualment combina la producció artística amb la seva recerca entorn el paisatge i la memòria dels objectes. Apassionat per tot allò que envolta el paper, porta a terme una col·lecció de papers que han perdut el seu color original per l'exposició del sol.

Durada: Al voltant d'1h i 30'

M'interessa