Manuel de Pedrolo, una antologia especial

Pedrolo és l’escriptor català més prolífic. Ho sentenciem. També contemporani i universal. L’any 2018 és commemora el centenari del seu naixement.

Molts el vàrem conèixer amb Mecanoscrit del Segon Origen (1974) i en època d’estudis. I de joventut. L’Alba, el Dídac… Per què una única novel·la, la núm. 52, de les 76 que té, ha quasi eclipsat la seva immensa producció literària?

L’obra Pedroliana es consideraria industrial en nombre i artesana en qualitat. Quan i on comença a escriure? Com evoluciona la seva obra girant sempre sobre l’eix temàtic de la humanitat, la llibertat, i les relacions de les persones amb el món?

Repassarem vida i obra, amb textos i imatges, i llegirem aquells fragments més qüestionats, més absurds, més íntims o més eròtics de la seva extensa producció literària.

Accions i personatges d’una realitat, que de ben segur que varen poder esdevenir ahir o qui sap, si encara està tot per passar. La capacitat de l’autor per jugar amb el lloc-temps-espai ens permet de rellegir les seves obres aquest 2018. Una trobada en comú, per tornar a rellegir els Pedrolo de les biblioteques o de les nostres prestatgeries.

Opció de realitzar el taller amb tast de vi blanc.


Ens adrecem a: Públic adult

Durada: Al voltant d'1 hora

M'interessa