La meva primera biblioteca En família

A tots ens agrada que els més petits de la casa siguin lectors, els primers anys amb l’àlbum il·lustrat, que acostuma a explicar un conte. I més tard, en l’etapa juvenil, ja arriben les primeres novel·les.

Acompanyar els fills, néts, nebots… en aquest procés és realment difícil. Hi ha tanta literatura infantil i juvenil que, si no se’n té un mínim coneixement, mai saps quin llibre acabar comprant o regalant al petit de la casa.

Els adults, quan hem de comprar o regalar un llibre sempre ens preguntem quin i acostumem a fer cas al llibreter o, entre nosaltres, a comprar la coberta més vistosa.

En aquesta xarrada-taller es pretén explicar en quins punts podem fixar-nos a l’hora de triar un llibre per als més petits, com viure el moment en què s’obre un llibre, com interpretar el contingut o els dibuixos i en definitiva saber triar d’una manera ràpida els millors llibres per cada edat o gustos.

A poc a poc, els més petits crearan la seva primera biblioteca la qual, i explicarem també, estarà en una part de la casa i no una altra i també comentarem com es pot mantenir i augmentar..

I sí, es donaran alguns títols per totes les franges d’edat i explicarem el perquè són adequats.


Ens adrecem a: Pares, mares, familiars en general amb petits a la família.

Durada: Al voltant d’1 hora.

M'interessa